REIZEN

the Italian Job

-----------------

48 uur plezier en avontuur in de Italiaanse Alpen

vrijdag 13 - zondag 15 Juli 2018

 

Vrijdagavond ontmoeten we elkaar voor een Italian style 'aperitivo' in Turijn. De volgende ochtend stap je na een croissant en espresso op je mountainbike en ontdek je de prachtige heuvels rondom een aantal meren. Na de straffe tocht, spoel je jezelf af onder de tuinslang in de gigantische tuin van het plaatselijk restaurant in een oude boerderij. Je ploft neer aan een lange houten tafel en geniet van een 5 gangenmenu met aangepaste wijnen terwijl de zon op je gezicht schijnt. In de late namiddag vertrek je naar de coolste berg ooit, de Mombarone. Na een fijne klim van een 3tal uren krijgje bovenaan een simpele maar heerlijke bergmaaltijd. Het bier en de gesprekken smaken en voor je het weet, lig je te snurken in de berghut. Zondagochtend wandel je ontspannen naar beneden en rijd je naar de bergrivier, de Dora. Daar wacht een BBQlunch en spring je nadien in een raftingboot. Een verfrissende tocht wordt afgesloten met het laatste pintje van het weekend. Schol!

 

 

Mountainbike Vineyard Experience

-----------------

48 hrs discovery tour in Piemonte, Italy

- dates on request -

 

A combination of beautiful italian landscape, the enogastronomic excellence of Piemonte, the luxury of a 18th century villa and... a good dosis of sweat (!). These 2 days guided tour of Canavese, the region north of Turin, will bring you away from the tourists' beaten path. Our FT coach Max will guide you through a unique experience in "his backyard". The wine tasting will be accompanied by local products in suggestive locations. This tour is organized only on request, for groups between 4 to 10 people.

Lille d'amour

-----------------

48 uur sport, ontspanning en liefde in de Antwerpse Kempen

- op aanvraag-

 

Te druk met de kinderen? Nood aan wat rust? Genieten met zijn tweetjes? In Lille kan je genieten van de rust van het Kempische platteland. Je logeert in onze gezellige B&B en wordt ingedompeld in verschillende sportactiviteiten: mountainbike initiatie, wandeling te paard, kano afvaart van de Kleine Nete of een personal training sessie met twee. Kom 48 uur genieten van elkaar!

ABOUT FUNCTIONAL TRAINING®

Terug grip krijgen op je lichaam, blessurevrij sporten en beweging leuk vinden, dat blijft de droom van dit bedrijf, de coaches en het team erachter.

We blijven deze missie verder zetten en denken elke dag na over betere service naar coach en klant.

CONTACTGEGEVENS

HOOFDKANTOOR: Houtzijde 103, 2275 LILLE (B)

OPENINGSUREN: Ma-Vr 9u-17u (gesloten op Woensdag)

TELEFOON: +32(0)471.66.74.30

EMAIL: info@functionaltraining.be

PRIVACY STATEMENT | TERMS & CONDITIONS

Functional Training is een geregistreerd concept van: Move To Live BVBA | BE0871.830.555 RPR Antwerpen