BILZEN | Jeroen Oeyen
Jeroen Oeyen, personal trainer in Bilzen
Jeroen Oeyen, personal trainer

Jeroen is lid van het FTN sinds 2014

JEROEN OEYEN - Bilzen

‘Levende volgens vaststaand beeld van wie of wat je bent, ben je automatisch minder dan je kan zijn.’ Mensen beschikken doorgaans over een drang om zichzelf steeds te “verbeteren”, ze beschikken over een enorme veerkracht en kunnen heel gemotiveerd zijn om iets te bereiken. Maar soms ontbreekt de nodige ondersteuning en dat is waarin ik een rol wil spelen. Sport kan dan een doel op zich zijn of een middel om een ander doel te bereiken. Hoe dan ook… het is die omgang met mensen en de uitdaging om samen met hen hun doelen te bereiken, die ervoor zorgen dat personal training een passie voor mij is.

 

Zelf heb ik tot nu toe al een waaier aan sporten beoefend, maar steeds keer ik terug naar de watersporten. Het begon bij zwemmen, het ging over in waterpolo en tegenwoordig heb ik mijn hart verloren aan de kajaksport en het golfsurfen. Over het algemeen sport ik liefst in de buitenlucht, in de ongerepte natuur. Wanneer ik aan het sporten ben, heb ik het gevoel dat de tijd even stilstaat en achteraf kan ik enorm genieten van de voldoening die het mij geeft.

 

Vooropleidingen:

 

Master LO&BW - K.U. Leuven

 

SLO-LO - K.U. Leuven

 

Funcional Trainer - Functional Training Academy

 

Specialisaties: Functional training ● Functional Training voor kinderen ● core training ● blessurepreventie ● post-revalidatie ● sport specifieke training ● functionele krachttraining.

 

Optima Forma PT

Appelboomgaardstraat 6a, 3740 Bilzen

GSM: 0479/38.38.84

www.optimaforma-pt.be

 

 

Neem contact met mij:

 
 
 
 

ABOUT FUNCTIONAL TRAINING®

Terug grip krijgen op je lichaam, blessurevrij sporten en beweging leuk vinden, dat blijft de droom van dit bedrijf, de coaches en het team erachter.

We blijven deze missie verder zetten en denken elke dag na over betere service naar coach en klant.

CONTACTGEGEVENS

HOOFDKANTOOR: Houtzijde 103, 2275 LILLE (B)

OPENINGSUREN: Ma-Vr 9u-17u (gesloten op Woensdag)

TELEFOON: +32(0)471.66.74.30

EMAIL: info@functionaltraining.be

PRIVACY STATEMENT | TERMS & CONDITIONS

Functional Training is een geregistreerd concept van: Move To Live BVBA | BE0871.830.555 RPR Antwerpen