Aanbod

Individuele Functional Training: 12 weken om je doel te bereiken


Een individuele Functional Training programma duurt 12 weken en bestaat uit :

12 individuele trainingsessies op afspraak,

een trainingsprogramma om 2 keer per week thuis te sporten

drie testmomenten (in het begin, na 4 weken en na 8 weken).

Verwacht dus om gemiddeld 3x week in beweging te komen. Vier weken nadat je het trainingsprogramma hebt afgewerkt, zullen we je uitnodigen voor een gratis testsessie om te zien hoe goed je je eigen training volhoudt.

Small Groep Functional Training: samen is meer FUN!


Is personal training net een stapje te ver? Dan past Small Group Functional Training wellicht beter bij jou. Met deze training sport je in een kleine groep van 4 tot 6 personen en ervaar je toch de motivatie en coaching die een Functional Training Coach je kan bieden. Aandacht, resultaat en fun staan te allen tijde centraal.

Doordat je traint in een kleine groep kan de coach goed rekening houden met jouw persoonlijke doelstelling en jou hier persoonlijk corrigeren en motiveren om maximaal resultaat uit je training te halen.

Is dit iets voor mij?

Els “Wat Functional Training zo bijzonder maakt? De persoonlijke begeleiding. Die is écht persoonlijk. Je krijgt een programma op maat en je progressie wordt zeer nauwlettend opgevolgd. Bij Functional Training leer je bewegingen en oefeningen die je daarna thuis zelf moet uitvoeren, als onderdeel van je dagelijks leven.”

 

Kristin “Zo’n persoonlijke begeleiding is toch echt niet te vergelijken met wat je in fitnesscentra krijgt, dit is echt wel op maat gemaakt. Ik ben er vertrokken met een supergoed gevoel en met meer energie dan ik was gearriveerd, dit ondanks de serieus geleverde inspanningen!”

 

Els “Na anderhalve maand functional training loop ik rechter, beweeg vloeiender, heb meer evenwicht en voel me lichter. Bovendien zijn de oefeningen zo gevarïeerd dat ze nooit gaan vervelen. I’m hooked. Echt waar.”

 

Nick “Ik voel me gelukkiger, ik heb meer energie en ik vind dat ik ook eens gezien mag worden.”

 

Paul “Doel bereikt  en meer. Voel me goed , minder stressvol en extra vertrouwen opgedaan.”

 

Liliane “Ik ben veel minder stijf bij het opstaan en kom terug zonder problemen uit het bad, heb geen problemen meer bij het oppakken van mijn kleinkindjes en ga terug met plezier de trap op.”

 

Antoinette “Ik had 10 jaar geleden nooit gedacht aan 10km hardlopen!”

 

Greet “Iedere week opnieuw na het werk de sportkledij aantrekken en naar de studio komen is een hele opgave. Maar als ik daar dan aankom en een gemotiveerde trainer en groepscollega's aantref weet ik altijd waarom ik het doe. Na de training voel je je goed in je vel!! Bedankt dat ik jullie mocht ontmoeten!!


DE SMAAK TE PAKKEN?

De smaak te pakken en train je graag extra thuis? De fitbal is ideaal om je training thuis verder te zetten. Antraciet grijze fitbal merk Gymnic met logo Functional Training op. Een sessie met een fitbal voor maar 35 euro? Lees hier.


'Hoe blijf ik in beweging op vakantie?'

'Hoelahoepen als sport?'

'Burn-out?'


Google+