Team

Kristof Van Wesemael

Functional Training Coach - Studio owner


"In 2006 studeerde ik af als bachelor lichamelijke opvoeding en fitness. Sindsdien geef ik sport in het buitengewoon onderwijs in Antwerpen. Daarnaast speel ik al meer dan 10 jaar op het hoogste niveau handbal waar ik 10 nationale prijzen behaalde. Mijn hele leven draait om sportieve uitdagingen en gezondheid,  het is een passie die ik graag deel met mijn omgeving. Mijn opleiding van functional trainer in 2008 gaf mij de juiste visie om mensen op een correcte en efficiënte en leuke manier te laten bewegen. Ik geloof dat een verscheidenheid aan technieken en oefeningen helpen om op een leuke manier de drive te vinden en te behouden. Mijn grootste beloning is namelijk de glimlach van mijn cliënten wanneer ze beseffen dat het doel dat we samen vooropgesteld hebben steeds dichterbij komt."

Is dit iets voor mij?

Els “Wat Functional Training zo bijzonder maakt? De persoonlijke begeleiding. Die is écht persoonlijk. Je krijgt een programma op maat en je progressie wordt zeer nauwlettend opgevolgd. Bij Functional Training leer je bewegingen en oefeningen die je daarna thuis zelf moet uitvoeren, als onderdeel van je dagelijks leven.”

 

Kristin “Zo’n persoonlijke begeleiding is toch echt niet te vergelijken met wat je in fitnesscentra krijgt, dit is echt wel op maat gemaakt. Ik ben er vertrokken met een supergoed gevoel en met meer energie dan ik was gearriveerd, dit ondanks de serieus geleverde inspanningen!”

 

Els “Na anderhalve maand functional training loop ik rechter, beweeg vloeiender, heb meer evenwicht en voel me lichter. Bovendien zijn de oefeningen zo gevarïeerd dat ze nooit gaan vervelen. I’m hooked. Echt waar.”

 

Nick “Ik voel me gelukkiger, ik heb meer energie en ik vind dat ik ook eens gezien mag worden.”

 

Paul “Doel bereikt  en meer. Voel me goed , minder stressvol en extra vertrouwen opgedaan.”

 

Liliane “Ik ben veel minder stijf bij het opstaan en kom terug zonder problemen uit het bad, heb geen problemen meer bij het oppakken van mijn kleinkindjes en ga terug met plezier de trap op.”

 

Antoinette “Ik had 10 jaar geleden nooit gedacht aan 10km hardlopen!”

 

Greet “Iedere week opnieuw na het werk de sportkledij aantrekken en naar de studio komen is een hele opgave. Maar als ik daar dan aankom en een gemotiveerde trainer en groepscollega's aantref weet ik altijd waarom ik het doe. Na de training voel je je goed in je vel!! Bedankt dat ik jullie mocht ontmoeten!!

Google+